Bedrijfsgeschenken promotiemix

De promotiemix

De promotiemix is een onderdeel van het marketingmix. Het beschrijft de verschillende manieren waarop een bedrijf producten of diensten promoot. Bedrijfsgeschenken zijn een type promotie-instrument. Deze worden vaak gebruikt om de naamsbekendheid en het imago van een bedrijf te vergroten. Ze worden ook vaak gegeven aan klanten, medewerkers of zakenpartners als blijk van waardering en loyaliteit. Bedrijfsgeschenken vallen onder de categorie “promotionele producten”. En zijn daarmee een onderdeel van de promotiemix.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn geschenken die bedrijven aan hun klanten, leveranciers of medewerkers geven. Als teken van waardering en om de relatie te versterken. Deze geschenken kunnen variëren van functionele artikelen zoals pennen, notitieboekjes of USB-sticks tot luxere items zoals horloges, parfum of wijn. Relatiegeschenken worden vaak gebruikt bij gelegenheden zoals openingen van nieuwe vestigingen, jubilea, beurzen of als kerstcadeau. Bedrijven kiezen vaak voor relatiegeschenken met hun eigen logo of naam erop om zo de naamsbekendheid te vergroten. Het geven van relatiegeschenken kan ook bijdragen aan de klanttevredenheid en loyaliteit.

Een goede relatie met uw klant

We hebben voor u een grote variatie aan relatiegeschenken en promotieartikelen, die erop gericht zijn om een goede relatie met uw klant te creëren en te onderhouden.

verrassende- ideeen
Samenvatting
Promotiemix
Artikel naam
Promotiemix
Beschrijving
Hoe kun je bedrijfsgeschenken inzetten als onderdeel van de promotiemix binnen het bedrijfsleven?
Publisher Name
promotiemix
Publisher Logo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights