Hotel Deurhangers met Snoepjes | Praktische Hotel Accessoire

Deur hanger met snoepjes uw eigen ontwerp gedrukte kaart en heerlijke dots pastilles in leuke blister vormen

Een hotelervaring kan worden verrijkt door attentie te schenken aan kleine details die gasten een gevoel van welkom en zorg geven. Een unieke en praktische manier om dit te bereiken, is door gebruik te maken van gedrukte hotel deurhangers, gevuld met heerlijke blistersnoepjes. Deze combinatie van smakelijke traktaties en handige deurhangers biedt niet alleen een aangename verrassing voor gasten, maar ook een slimme marketingtool om uw hotel positief in de schijnwerpers te zetten.

Een Zoete Traktatie voor Gasten:

Onze gedrukte deurhangers worden geleverd met een blister gevuld met 7 gram Dots pastilles, verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken, zoals appel, aardbei, citroen, sinaasappel en munt. Met een variëteit aan blistervormen, zoals een duim omhoog, klavertje vier, cirkel, vierkant, stuurwiel, rechthoek, hart, ovaal, capsule en plus, kunt u de perfecte match kiezen die past bij de stijl en het imago van uw hotel. Het formaat van de kaarten is 140 x 70 x 8 mm.

Voordelen van Gedrukte deurhangers met Blistersnoepjes:

Eigen design: Digitale druk-opties stellen u in staat om de kaarten volledig aan te passen aan het thema en het logo van uw hotel. Voeg een persoonlijk tintje toe en maak een blijvende indruk op uw gasten.

Effectieve Deurhangers: Onze kaarten dienen niet alleen als lekkere snoepjes, maar ook als handige deurhangers. Gasten kunnen ze aan hun deurknop hangen om aan te geven of ze al dan niet gestoord willen worden, waardoor hun privacy wordt gerespecteerd.

Marketing- en Promotiemogelijkheden: Door uw hotellogo en contactgegevens op de kaarten te plaatsen, vergroot u de naamsbekendheid en creëert u een blijvende herinnering aan hun verblijf bij u.

Eenvoudig Bestellen en Kwaliteit Gegarandeerd:

Het bestellen van onze hotel deurhangers is eenvoudig. We hanteren een minimum bestelhoeveelheid van 1000 stuks, zodat u er voldoende heeft om al uw gasten te verwennen. Bovendien hebben de snoepjes een houdbaarheid van 12 maanden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verspilling. De levertijd van het product is 3-4 weken. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat uw gasten genieten van een smakelijke traktatie zonder compromissen.

Veelzijdige Hotelaccessoires:

Onze gedrukte deurhangers met blistersnoepjes past in verschillende categorieën, waaronder deurhangers, niet storen deurhangers, hotel supply, hotel accessoires, deurhanger niet storen, deurhanger, deurhangers, deurhangers drukken, deurhangers maken, deurhangers bedrukken, deurhanger printen, niet storen hanger, en meer. Deze veelzijdige hotelaccessoire kan worden gebruikt in verschillende situaties en zullen zeker gewaardeerd worden door uw gasten.

Conclusie:

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw gasten te verwennen en uw hotel te promoten, zijn onze gedrukte kaarten met blistersnoepjes de perfecte keuze. Maak indruk met heerlijke traktaties en laat een blijvende herinnering achter voor elke gelegenheid! Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw gasten een unieke ervaring te bieden die ze niet snel zullen vergeten. Door de combinatie van smaakvolle attenties en slimme marketing, zult u uw hotel naar een hoger niveau tillen en uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights